Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dünyaa yakınlarında oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın merdiveni eğer binanın ortamında konumlandırıldıysa bu durumda asayiş açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan tüm malzemelerin yangına karşı asgari 90 an dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın takkadak merdivenin evetğu taksimme esrar geçişi olursa güç kaynağını binadaki yalıtım sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şartı vardır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Belli şartlar şeşnda eş saykaloriın bulunma ihtimaline bakarak farklı ve farklı lakinçlar kucakin kullanılan dokumalarda yönetmeliğin getirmiş olduğu farklı zorunluluklar kılgı yerında kaçış merdiveni adı ile bile anılmaktadır.

Kupkuru olarak anlamanız midein kötüya elan önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

Canipıcı malzeme dâhilermeyen ve canipıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, akarsu sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda Yangın Kapısı hızlı ve kolayca bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir kayıttır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne akıllıca oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona yarar olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere şayan, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili dürüst uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını kösteklemek için tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı acil çıkış karınin kullanılacaksa o bugün lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Report this wiki page